Choose language

Data Sharing Festival

Morgen en overmorgen, 6 en 7 februari, vindt het Data Sharing Festival plaats in Den Haag. Het Data Sharing Festival is een creatieve samenwerking tussen het Centre of Excellence for Data Sharing & Cloud, TNO, de IDSA, het Basis Data Infrastructuur netwerk, het Centrum Wiskunde & Informatica, het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en de Topsector ICT.

De belangrijkste thema's tijdens het Data Sharing Festival zijn privacy, cybersecurity en data soevereiniteit.

Ook onze collega's Marnix Vermaas, Marco Veen, Mathijs Koenen en Jan Willem van Essen doen mee aan het festival. Schiet ze gerust even aan, want ze staan je graag te woord over deze onderwerpen en andere ontwikkelingen op het gebied van data delen.

Hot topics

Informatie-uitwisseling en data delen zijn hot topics. De ontwikkelingen gaan razendsnel. Er is een grote verschuiving van push naar pull mechanismen, decentralisatie, toegang tot in plaats van het rondsturen van gegevens en data spaces. Mede door een ambitieus pakket aan wetgeving vanuit de EU in het kader van de ‘digital decade’. Het festival biedt een unieke gelegenheid om deze onderwerpen te bespreken en inzichten te delen.

Verder praten 

We kijken ernaar uit om deze onderwerpen met u te bespreken. Mocht het niet lukken om een van onze collega's persoonlijk te ontmoeten, laat dan een bericht achter op onze website: https://suresync.nl/contact.

Visma Connect speelt al sinds 2006 een belangrijke rol op het gebied van informatie-uitwisseling en data delen. We hebben een uitgebreid portfolio aan oplossingen, waaronder het SureSync-platform, taxonomieën, portals, integraties en validatie.

Related blog posts