Choose language

Visma Connect genomineerd voor de NVP HR-Proffie 2023

Visma Connect is samen met Lidl en de Rabobank in de race voor de NVP HR-Proffie 2023. De HR proffie is dé vakprijs voor het bedrijf met het beste HR beleid van Nederland. De winnaar van afgelopen jaar was a.s.r. verzekeringen. Eerdere winnaars waren onder andere Scania en FrieslandCampina. De award wordt aanstaande 30 november toegekend aan die organisatie die met actief en innovatief HR beleid heeft bewezen succesvol te zijn. Dit jaar is het thema: Diversiteit & Inclusie. 

Over de NVP HR-Proffie

De NVP HR-Proffie is een initiatief van de Nederlandse Vereniging voor HR Professionals (NVP) en wordt al sinds 2004 uitgereikt. De vakjury bestaat uit vooraanstaande Nederlandse HR-professionals uit de wetenschap en de praktijk en de winnaar van de vorige editie. Hieronder de belangrijkste criteria waarop de inzendingen beoordeeld worden: 

  • Aansluiting van HR beleid en - acties op de uitdagingen waar de organisatie voor staat.
  • De betrokkenheid en motivatie van de werknemers.
  • Implementatiekracht en resultaten.

Over Visma Connect

Bij Visma Connect omarmen we diversiteit en koesteren we een inclusieve werkomgeving waar gelijke kansen voorop staan, ongeacht onder andere je achtergrond, levensbeschouwing, gender, seksuele oriëntatie, leeftijd, arbeidsvermogen of neurodiversiteit. Onze kernwaarden - entrepreneurial, responsible, dedicated, en inclusive - vormen het hart van ons bedrijf, en we zijn er trots op dat onze medewerkers deze waarden belichamen.

“Overall gaat het er mijns inziens om dat we mensen zien en waarderen om wie ze zijn. We zullen altijd ons best doen om aan te sluiten bij, en te faciliteren in, wat er nodig is om mensen op hun gemak te stellen. Dit kan en mag per persoon verschillen. Natuurlijk hebben we beleid, gedragsregels en vertrouwenspersonen, maar voor ons zijn actie en gedrag het allerbelangrijkste” aldus Judith Pietersen, HR Manager, "Papier is geduldig, het draait niet om beleid, het draait om mensen. Daarom willen we een inclusieve cultuur cultiveren die onze medewerkers met trots vervult. Onze collega's van Visma Connect verdienen deze proffie. Zij zorgen er voor dat iedereen zich welkom en gerespecteerd voelt.”

Drijvende kracht is ons Diversity, Equity & Inclusion Committee, dat een breed scala aan initiatieven ontplooit om diversiteit en inclusie te bevorderen. Denk aan inspirerende sessies over onderwerpen als autisme, discriminatie, gendergelijkheid en culturele diversiteit. Bovendien omarmen we niet alleen nationale feestdagen, maar vieren we ook de internationale zoals Eid al-Fitr en Divali.

We stimuleren niet alleen culturele initiatieven, maar creëren ook faciliteiten die tegemoetkomen aan de behoeften van al onze medewerkers. We bieden speciale werkplekken voor mensen met beperkt zicht, en rustige of juist levendige werkplekken, maar ook een stilteruimte die open is voor iedereen, ongeacht geloofsovertuiging.

Kom bij Visma Connect werken

Voel je je aangesproken door ons HR Beleid en onze cultuur?  Kom dan bij Visma Connect werken. Check onze vacaturepagina, of solliciteer meteen op de vacature hieronder. 

New call-to-action