Choose language

Maatregelen Visma met betrekking tot coronavirus

Visma neemt de zorgen over het coronavirus serieus en doet er alles aan om zijn klanten, partners en werknemers te beschermen. We volgen de gang van zaken op de voet en volgen de aanbevelingen van de autoriteiten.

We hebben ook onze interne richtlijnen bijgewerkt om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken. Bijvoorbeeld:

  • Zakelijk reizen wordt voor onze medewerkers niet toegestaan in plaats daarvan moeten vergaderingen online plaatsvinden;
  • Interne evenementen en grotere vergaderingen, worden verplaatst naar een latere datum of online gehouden;
  • Werknemers die zijn teruggekeerd van reizen in een risicogebied, of die contact hebben gehad met iemand waarvan is bevestigd dat hij of zij besmet is met het coronavirus, moeten 14 dagen thuis blijven, ongeacht eventuele symptomen;
  • Alle medewerkers werken vanuit huis;
  • Daarnaast worden alle medewerkers regelmatig geïnformeerd over de verspreiding van het virus en het belang van goede handhygiëne.

Als onze klanten beperkingen hebben opgelegd die van invloed zijn op de mogelijkheid om onze producten en diensten te leveren, dan houden we daar uiteraard rekening mee.

Visma werkt oplossingsgericht om een ​​veilige en stabiele levering van onze producten en diensten te garanderen, nu en in de toekomst. Wij blijven ook nu bereikbaar voor uw vragen.

Het voorkomen van de verspreiding van een virus in een samenleving is een taak voor iedereen die in die gemeenschap woont en werkt. Als groot bedrijf heeft Visma routines, richtlijnen, plannen en reeds gevormde groepen om een ​​mogelijke crisissituatie het hoofd te kunnen bieden.

Indien nodig, wordt deze tekst bijgewerkt.

Meer weten? Neem contact op